• Pantelimon - Romania

DIALUST a dezvoltat o noua divizie care oferă soluții complete de carosare pentru toată gama de autovehicule. Beneficiind de experienta unor specialiști în carosări și adaptări complementare, Dialust Caroserii oferă soluții complete și complexe de carosare pentru toată gama de autovehicule transport marfă. Astfel, Dialust acoperă o cerere din ce în ce mai mare în privința soluțiilor tehnologice specifice diverselor activități economice de transport cum sunt carosarile frigorifice cu sisteme complete de temperatura controlată ori autospeciale echipate complet pentru diverse activități. 

CAROSĂRI FRIGORIFICE

Izolația foarte bună realizată de spumă poliuretanică poziționează boxurile frigorifice produse de noi în topul standardelor de siguranță alimentară prin păstrarea frigului fără pierderi. Totodată economia făcută de consumul redus al agregatului frigorific datorită izolației bune reduc semificativ cheltuielile pe timpul transportului. Producem boxuri frigorifice cu pereți de compartimentare, Bi-temp, cu sisteme de carne în cârlige, cu uși laterale și orice altă cerință a clientului în măsura în care tehnologia ne permite.

Diverse accesorizări

MĂRFURI GENERALE

   Prevăzute cu uși laterale poziționate după dorința clientului, cu lifturi de ridicare a mărfurilor, bare de protecție și blocaj al mărfii la interior, sisteme de ancorare și lumini, furgoanele de mărfuri generale produse de noi au o versatilitate mare în folosire și un aspect exterior deosebit dat de accesoriile de finisaj.
Destinate transporturilor de marfă care nu necesită o izolație termică deosebită, boxurile ușoare sunt produse din panouri cu spumă poliuretanică cu grosimea de 25-40 mm, iar podelele au variante de plăci din lemn stratificat tip TEGO sau aluminiu deck.

CAROSĂRI PRELATE

    Plusul de calitate al acestui tip de furgon îl reprezintă plafonul și ușile spate.
Reușind să îl aducem la același preț cu furgonul acoperit integral cu prelată, furgonul nostru devine mai ușor prin renunțarea la toată suprastructura necesară rezistenței la vânt și zăpădă.
De asemenea, plafonul izolat din panou crează un confort termic mai prietenos și o rigiditate mai mare a ansamblului.
Ușile din spate asigură un acces mai rapid, o estetică mai mare și o etanșare superioară furgonului

SERVICE CAROSERII

Firma noastră este specializată în repararea vehiculelor comerciale frigorifice, furgoane marfuri generale , vehicule izoterme, platforme, prelate.

Reparam orice daune suferite de vehiculul dumneavoastra, plafon , pereti, usile din spate sau laterale, pardoseala.

Dacă ați suferit daune la vehiculul dumneavoastră cauzate de uzura sau de lovituri de impact trimiteți-ne un e-mail și solicitați o ofertă.

Dialust realizeaza reparatii pentru caroserii avariate de autoutilitare frigorifice, autocamioane izolate, semiremorci frigorifice, autovehicule izoterme in general, utilizate pentru transportul la temperatura controlata a alimentelor si medicamentelor perisabile.

  • Reparație totala a  pardoselii sau a stratului de uzura
  • Reparatii plafonului, panourilor laterale, peretilor fronton, a colturilor
  • Reparații uși laterale și uși spate, schimbat sau reparat incuietori
  • Reparatii remorci, semiremorci, autoutilitare izoterme, autoutilitare
  • Modificări la armături, sisteme de carne in carlige ,
  • Vopsirea boxurilor izoterme și a semiremorcilor
Parteneri

CAROSĂRI COMPONENTE

UȘI SPATE

Plusul de valoare al produselor noastre îl reprezintă producerea panourilor cu spumă poliuretanică cu dimensiuni maxime de 13.800mm x 2.700mm, cu grosimi de la 25mm la 150mm (include și cea mai mare gamă de camioane).

Calitățile panoului sunt date de:

– izolația termică excelentă
– continuitatea spumei în miezul panoului (sunt excluse posibilele punți termice realizate de profile, ranforsări, sisteme de ancorare în panou)
– rezistența mecanică mare, densitatea spumei situându – se în jurul valorii de 65-75 kg/mc.

PANOURI LATERALE

Fețele panourilor pot fi realizate din:
– Aluminiu highgloss alb pur lucios Ral 9010
– Tablă de oțel vopsită în câmp electrostatic bianco-ghiaccio
– Fibră de sticlă highgloss
– Fibră de sticlă de impact
– Tablă din inox.
– Sau în oricare din aceste materiale combinate ca și suprafață interioară/exterioară.

Grosimile panourilor sunt impuse de destinația fiecărui box. Posibilitățile noastre de producție asigură o versatilitate mare a grosimilor panourilor, a dimensiunilor interioare ori exterioare impuse de interesele clientului final (o lățime și lungime optimă pentru așezarea coletelor, paleților, lăzilor sau o anumită înălțime).

PODELE, PLAFOANE

În contextul actual, în care interesul ca boxul să fie bine izolat, mai ușor, dar și mai rezistent, suntem permanent preocupați să promovăm produse cu caracteristici tehnice superioare care să îndeplinească cerințele clienților noștri. Ranforsările, sistemele de fixare de sasiu, ale apărătorilor de noroi, ale scărilor sau sistemelor de blocare a ușilor sunt introduse în panou înainte de injectarea spumei poliuretanice. Acest fapt determină pătrunderea spumei în cele mai mici spații, o masă compactă de spumă pentru o izolație excelentă și o fixare a acestor piese în panou. Pregătite pentru înalte grade de uzură, pardoselile pot fi acoperite la interior cu:
– tablă de aluminiu de 3.0 mm dintr-o singură foaie fără îmbinări
– fibră de sticlă special produsă pentru această aplicație de culoare RAL 7016
– rășină epoxidică.

    Ca și panourile, plafoanele se fac la diferite grosimi, și cu diverse suprafețe, caracteristici care țin cont de expunerea la temperaturi, la vânt, ori presiunea greutăților date de factorul uman ori atmosferic. Tehnologia noastră ne permite decupaje în câmpul panoului (pentru a fixa lămpi de iluminat), canale laterale (pentru țevi de frig, ori de degivrare), toate produse pe utilaje CNC. Posibilitatea introducerii în plafoane a structurilor destinate transportului cărnii în cârlige ridică boxurile produse de noi la standarde de înaltă tehnologie

PANOU FRONTAL

Ca și panourile laterale, panourile frontale se produc în aceași gamă de grosimi și suprafețe exterioare. Pentru fixarea agregatelor frigorifice acestea au introduse, înainte de injectarea spumei poliuretanice, plăcuțe metalice care se găuresc și filetează la cotele impuse de tipul și dimensiunea instalației frigorifice

UȘI LATERALE

Decupările în panouri pentru ușile laterale se fac pe utilaje special destinate folosind tehnologie modernă, în zonele în care panourile sunt ranforsate, pentru fixarea balamalelor și a sistemului de închidere. Sistemele de balamale cu deschidere la 270 de grade asigură vizibilitatea în oglinda retrovizoare în timpul manevrelor locale ale mașinii

PARAVÂNTURI

Dotate cu paravânturi sau cabine de dormit, furgoanele au forme aerodinamice și moderne. Paravânturile noastre pot avea și înălțimea reglabilă. Datorită nivelului ridicat de aerodinamică, investiția în cabina noastră își recuperează costurile în cel mai scurt timp de utilizare, având în vedere că reduce consumul de combustibil cu 15%. În același timp, cabina de dormit permite utilizatorului să elimine costurile de cazare.

SISTEME DE BLOCARE MARFA

Încorporăm suprastructurilor produse de noi sisteme de blocare atât pentru siguranța mărfurilor, cât și pentru siguranța în trafic a autoutilitarei. Prevăzute cu sisteme de arimaj și bare telescopice, sistemele de protecție a mărfurilor îndeplinesc normele în vigoare pentru circulația pe drumurile publice

PROTECȚII INTERIOARE ALE PEREȚILOR

Pentru protejarea la impact a panourilor, la cererea clienților, adăugăm bandouri de siguranță la diferite înălțimi și de diferite lățimi, din oțel, inox ori pvc, în concordanță cu destinația boxului. O protecție bună a panourilor laterale reprezintă, pe lângă importanța păstrării caracteristicilor tehnice a suprastructurii, cartea de vizită și imaginea firmei dvs.

PROFILE PENTRU STRUCTURI CAROSERII