• Pantelimon - Romania

HALE METALICE MODERNE SI USOR DE MONTAT

Constructia de hale metalice industriale reprezinta una din principalele activitati ale DIALUST. Productia de profile zincate C, Z, U si ∑ pe linii continue asigura o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste lungimea profilelor si termenele scurte de executie a comenzilor. Toate accesoriile de finisaj se executa pe ghilotine si abkanturi moderne cu CNC de 6 si 8 m.
Folosirea halelor metalice este indicata atat in cazul cladirilor simple, cum ar fi depozitele sau spatiile comerciale, precum si in cazul unor cladiri mai complexe (birouri, showroom-uri, adaposturi pentru cresterea animalelor sau pentru depozitarea utilajelor). Dialust va pune la dispozitie o gama foarte variata de hale metalice, hale modulare pe structura usoara sau laminata. Aceste hale metalice au deschideri intre 6 si 20 m si distante intre stalpi de 4 – 6 m. Lungimea unei hale metalice va fi multiplul distantelor dintre stalpi, iar inaltimea variaza intre 3 si 8 m. Compania poate sa produca la cerere si hale metalice netipizate, punand la dispozitia clientilor sai servicii de proiectare in functie de nevoile acestora.
Dialust va pune la dispozitie si numeroase accesorii industriale pentru finisarea completa a halelor metalice, printre care aminitim: coltar exterior, pazie fronton, coltar fronton, parazapezi, sort streasina, coama acoperis, element acoperis, coltar fronton, picurator, coltar interior, profil U bordare, sort soclu sau orice alt accesoriu pe care il comandati, firma avand la dispozitie abkanturi de pana la 8 m lungime si 3 mm grosime. Halele metalice ofera intretinere mult mai usoara decat constructiile traditionale si elemente de rezistenta foarte usoare, fata de ciment, lemn masiv sau alte tipuri de materiale de constructii traditionale.

STRUCTURI SI PROFILE METALICE

Structurile metalice sunt mult mai putin costisitoare in raport cu solutiile alternative existente pe piata.
Pentru constructiile care necesita un timp scurt de realizare, cea mai la indemana solutie este de a recurge la structuri metalice, deoarece sunt deja executate la dimensiuni standard usor asamblabile (demontarea fiind, astfel, la fel de usoara), pentru a ajunge la configuratia dorita a cladirii. In plus, aceste structuri metalice ofera si posibilitatea ca elementele constructiei sa fie partial asamblate direct din fabrica, fiind astfel usurate trasportul si asamblarea finala.

Utilizari:

– cladiri industriale, agricole si comerciale ( hale industriale, depozite, spatii de productie etc.).
– constructii civlie/case metalice de locuit
– anexe (grajduri, magazii de scule, ateliere, service auto sau garaje)
– cladiri sociale (biserici, intreprinderi, sedii de asociatii si alte grupari)
– scheleti inalti (comunicatii)

ACCESORII HALE METALICE SI PARAZAPEZI

O hala metalica rezistenta in timp, pe langa tabla de calitate din care se construieste, nu este completa fara accesoriile potrivite. In acest sens, puteti apela cu incredere la accesoriile si suruburile Dialust, firma noastra punandu-va la dispozitie o gama completa, pentru asamblarea rapida si finisarea halelor metalice (coltar exterior, pazie fronton, coltar fronton, sort streasina, coama acoperis, picurator, coltar interior, profil U bordare, sort soclu etc.).
Daca suruburile si majoritatea accesoriilor prezentate sunt in mod evident indispensabile pentru punerea pe picioare a constructiei, merita sa amintim un accesoriu care desi pare optional, devine obligatoriu pentru intretinerea constructiei: un acoperis prevazut cu parazapezi protejeaza sistemul de jgheaburi, impotriva alunecarii acumularilor de zapada. Impreuna cu sistemele pluviale, parazapezii nu constituie doar simple accesorii, ci o necesitate pentru ca o constructie sa-si mentina rezistenta si utilitatea.

DIALUST 2000 IMPEX S.R.L.