• Pantelimon - Romania

DIALUST 2000 IMPEX S.R.L.

Producator de panouri sandwich si confectii metalice

Suntem o companie de familie infiintata in anul 1994. Am inceput cu productia de panouri sandwich cu polistiren si tabla cutata intr-o hala inchiriata in Bucuresti, ca ulterior sa mutam productia in noua fabrica Dialust, construita in Pantelimon pe o suprafata de 2,1 ha. Daca atunci am inceput cu fabricarea a doar 3 produse, astazi suntem mandri sa detinem in portofoliu peste 50 si numarul lor continua sa creasca in fiecare an. Printre acestea, panouri termoizolante cu inox, fibrociment, fibra de sticla, OSB, gips-carton, tego, aluminiu si cel mai recent, cu oxid de magneziu, utilizand ca izolatie spuma poliuretanica, profile zincate pentru structuri metalice, accesorii de finisaj si flashing-uri.
Solicitarile continue ale clientilor nostri interesati de confectionarea caroseriilor auto ne-au determinat sa dezvoltam productia de elemente destinate acestora. Panourile cu fete din aluminiu , fibra de sticla, otel prevopsit si miez din spuma poliuretanica cu densitate de 65 kg./mc , avand insertii metalice pentru fixarea agregatelor frigorifice sau sistemelor de carne in carlige , tuburi sau tevi pentru diferite instalatii , situeaza Dialust in pozitia de lider in productia acestor elemente de caroserie .
Orientarea noastra catre client a facut ca anumite produse sa fie dezvoltate in mod special ca raspuns direct la solicitarile si nevoile acestuia.
Ne preocupa calitatea si de aceea testam, imbunatatim si inovam in permanenta produsele noastre, pentru a raspunde celor mai exigente cerinte de piata.
Pentru a fi si mai aproape de dumneavoastra, produsele Dialust sunt disponibile in Pantelimon si in depozitele noastre din Afumati si Lehliu Gara .