• Pantelimon - Romania

DIALUST 2000 IMPEX S.R.L.

Producator de panouri sandwich si confectii metalice

Suntem o companie de familie infiintata in anul 1994. Am inceput cu productia de panouri sandwich cu polistiren si tabla cutata intr-o hala inchiriata in Bucuresti, ca ulterior sa mutam productia in noua fabrica Dialust, construita in Pantelimon pe aproximativ 1.5 ha. Daca atunci am inceput cu productia a doar 3 produse, astazi suntem mandri sa detinem in portofoliu peste 50 si numarul lor continua sa creasca in fiecare an. Printre acestea, 4 tipuri de tigla metalica cu izolatie, panouri termoizolante cu inox, fibrociment, fibra de sticla, OSB, gips-carton, tego, aluminiu si cel mai recent, cu oxid de magneziu, utilizand ca izolatie spuma poliuretanica, vata bazaltica sau polistiren, profile zincate pentru structuri metalice, accesorii de finisaj si flashing-uri.

Orientarea noastra catre client a facut ca anumite produse sa fie dezvoltate in mod special ca raspuns direct la solicitarile si nevoile acestuia.

Ne preocupa calitatea si de aceea testam, imbunatatim si inovam in permanenta produsele noastre, pentru a raspunde celor mai exigente cerinte de piata.

Pentru a fi si mai aproape de dumneavoastra, produsele Dialust sunt disponibile si in depozitele noastre din Afumati, Lehliu Gara si Deva.